Sal. Kas 18th, 2025
Fındık Bahçesine Uçan Otomobilde Facia 1 Ölü Yaralı
Fındık Bahçesine Uçan Otomobilde Facia 1 Ölü Yaralı
7

Fındık Bahçesine Uçan Otomobilde Facia 1 Ölü Yaralı

Giresun’un Dereli ilçesinde sessiz bir sabah, korkunç bir kazayla bölge halkını yasa boğdu. Kurtulmuş köyü yolunda kontrolden çıkan otomobilin fındık bahçesine devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, biri ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kazaya E.K. idaresindeki otomobilin henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neden oldu. İlçeye bağlı Kurtulmuş köyü yakınlarında meydana gelen olayda araç, yol kenarındaki fındık bahçesine savrularak ters döndü.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerinde yapılan incelemelerde, araçta bulunan H.K. isimli vatandaşın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan E.K., A.K. ve durumu ağır olan S.K., ilk müdahalelerinin ardından Dereli Devlet Hastanesi ve Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre S.K.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni teknik incelemeler sonucunda netleşecek.

Kazanın yaşandığı fındık bahçesi çevresinde yaşayan vatandaşlar, bu tür kazaların bölgede zaman zaman meydana geldiğini, özellikle virajlı ve dar köy yollarında sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Güvenlik Uzmanlarından Uyarı: “Kırsal Yollarda Sürüş Güvenliği Hayat Kurtarır”

Uzmanlar, köy yollarında aşırı hız ve dikkatsiz sürüşün ciddi kazalara neden olabileceğini vurgulayarak, sürücülere özellikle virajlı ve yokuşlu arazilerde dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Bu üzücü olay, kırsal bölgelerde yol güvenliği konusundaki eksiklikleri yeniden gündeme getirdi.

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir